Kitzbühel opening Walde 26 oktober 2018 en een toegift :)

Kitzbühel Walde

Sil Ruesink was in de buurt van de Hahnenkamm afgelopen week en zag hoe de piste bij Walde werd geprepareerd. Ook hier is aankomend weekend weer wintersport mogelijk door de sneeuwdepots die ook hier zijn aangelegd. Dit is dan ook het 2e punt in het skigebied van Kitzbühel waar je kunt “knallen”

Kitzbühel Walde Hahnenkamm

Hierboven zie je de piste lopen vanaf het Hahnenkamm restaurant (het dak is nog net zichtbaar)

Maar waar wij Sil ook van kennen is van de vele dranktransporten die hij en de collega’s doen om de vele berghutten te bevoorraden. Dit alles om ons wintersporters natuurlijk te voorzien van ….. vul maar in.

Kitzsteinhorn Stiegl levert bier

Twee jaar geleden hebben we ook een artikel geschreven van het biertransport dat naar de Kitzsteinhorn ging. We blijven het nog steeds een geweldige foto vinden die we toen kregen. Een colonne van vrachtwagens die echt heel wat drank aan het vervoeren waren.

Maar als je dan vele transporten doet in de bergen heb je dagelijks een geweldig uitzicht. Hieronder volgen er nog een aantal.

Skigebied Kitzbühel

Bovenstaande foto spiegelt iets. Maar je ziet links boven de 3S Bahn van Kitzbühel die de aansluiting maakt naar Jochberg. Kijk je daar achter dan is dat het dal van Mittersill. Dat ligt tegen de Hohetauern aan. Vaak als het in de ochtend al zonnig is in Kitzbühel dan heeft het dal daar nog last van mist. Blijft een mooi gezicht…behalve als je daar in het dal zit natuurlijk.

Kitzbühel

Stiegl

Kitzbühel

Sil bedankt weer voor je foto’s en tot de volgende keer.

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...