Kitzbühel opent op 22 oktober op de Resterkogel

Kitzbühel opent op 22 oktober op de Resterkogel

Kitzbühel opent op 22 oktober 2016 op de Resterkogel, we hebben er natuurlijk al vele malen over geschreven maar over precies 1 week gaat het eerste niet gletsjer gebied in de Alpen open. Kitzbühel heeft al een aantal jaren de primeur en ook dit jaar zal dit weer zo zijn.

De Panorama Gondelbahn Kitzbüheler Alpen gaat dan open terwijl de lift op de Resterkogel ook open is.

Resterkogel uitpakken sneeuwdepot

Resterkogel uitpakken sneeuwdepot

Nu zagen wij ook de eerste foto?s verschijnen van het uitpakken van het grote sneeuwdepot dat op de Resterkogel ligt. Lees anders nog even ons laatste artikel. Zit ook een drone vlucht bij van deze piste zodat je ook mooi het sneeuwdepot ziet liggen. Klik HIER.

Het weekend van 22 en 23 oktober is de Panoramabahn en de Resterkogel geopend. Piste nr 70 en 71 zijn geopend en komen allebei uit bij de Resterkogel (lift G4)

Vanaf 29 oktober 2016 is dit gebied geopend tot het einde van het seizoen. In de maand november traint normaal gesproken het damesteam van Oostenrijk hier ook. We zijn benieuwd of dit ook dit jaar weer te gebeuren staat.

Wij zijn er de 22 oktober 2016 ook bij en zijn benieuwd hoe deze piste er weer bij gaat liggen. De afgelopen 2 jaar was het in ieder geval FANtastisch.

Overigens opent er op 4 november 2016 ook nog een piste bij de Hahnenkamm. Ook daar ligt een sneeuwdepot. Walde zal dan worden geopend.

We hebben ook al eerder geschreven over alle sneeuwdepots die er zijn in het gebied van Kitzbühel/Kirchberg. Dit kun je HIER nog nalezen.

De dagkaarten kosten deze dag:

Kinderen                  ? 10,00

Jeugd                        ? 16,00

Volwassenen          ? 34,00

Resterkogel uitpakken sneeuwdepot

Summittravel728x90

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...