Video Kitzbühel Resterhöhe 11 januari 2019

Vrijdag 11 januari 2019 was er voor het eerst weer de zon te zien in de Kitzbüheleralpen en waarschijnlijk ook wel daar buiten. We hebben een ingelast weekend in Oostenrijk met als doel de caravan op de camping weer vrij te maken van de sneeuw. Maar daar horen jullie nog over.

Toen we opstonden en de zon glimlachte zo mooi konden we het niet weigeren. Dan maar de ski’s op en dat was geen verkeerde keuze.

We zijn naar het skigebied van Kitzbühel gegaan, we waren in het deelgebied Resterhöhe. Bij de parkeerplaats wisten we niet wat we zagen. Kijk de foto hieronder maar eens.

Kitzbühel Resterhöhe auto onder de sneeuw

Wie helpt mee deze auto’s uit te graven?

Her en der verspreid over de parkeerplaats zag je ingesneeuwde auto’s staan. Natuurlijk zijn we het skigebied in gegaan en deze video kun je hieronder bekijken.

Maar ook zijn we live gegaan op de route naar Pass Thurn. Dat kun je hieronder bekijken.

Kitzbühel Resterhöhe

Kitzbühel Resterhöhe

Wil jij een T-Shirt van FANtastisch Oostenrijk?
Ook willen we jullie belonen dit seizoen. We hebben wat T-shirts beschikbaar met het mooie logo van FANtastisch Oostenrijk erop. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.
Maak een leuk bericht, update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op. Binnenkort zien jullie deze T-shirts op onze website. Wie wil zo’n shirt bemachtigen?

Wij gaan er weer een leuk seizoen van maken en we houden jullie op de hoogte op het gebied van live video’s, updates, events, weerberichten en alles wat maar in de winter voorbij komt in de skigebieden.

Accommodatie Zoeken?
Mocht je nog opzoek zijn naar een accommodatie dan kun je op onze accommodatiepagina wat opties bekijken.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...