Kitzbühel Wat een sneeuw boven op de Hahnenkamm

Kitzbühel Wat een sneeuw boven op de Hahnenkamm

Kitzbühel Walde

Wat een sneeuwrijke dag was het op zondag 6 november 2016. We hadden deze dag voor Kitzbühel gekozen omdat daar net een 2e piste was geopend. De 1e piste was al open gegaan op 22 oktober 2016. Weten jullie dat nog? Lees het anders HIER nog is na.

In de morgen regende het nog in het dal maar al snel ging de regen over in sneeuw. Overigens had het op de top van de berg al een tijdje gesneeuwd. 15 centimeter was er al in de ochtend gevallen. Aan het einde van de dag kwam daar nog zo’n 15-20 centimeter bij. Niet slecht om zo het seizoen te beginnen.

Kitzbühel Walde

Hoe was het skiën? Daar kunnen we kort over zijn. Een poederdag zoals jullie die vast wel kennen toch. Wat een feest was dit toch weer. Of deze sneeuw blijft liggen daar denken we gemengd over. Maar het is een mooie start. Belangrijk is of de kou zich weet te handhaven. Voor deze week zit dat wel goed. We gaan het allemaal wel weer melden in onze weerberichten. Blijf ons volgen voor de live updates. Deze kunnen jullie echt live zien op facebook en natuurlijk bij ons op de website.

Hieronder dan de video-update van de piste Walde in het skigebied van Kitzbühel.

728x90-Bizztravel

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...