Kitzbühel en het sneeuwdepot op Walde Video

Kitzbühel in de zomer

Afgelopen week waren we op bezoek in een heel sportieve stad, Kitzbühel. Ik was daar samen met onze weerman Jeroen want we wilden in de zomer ook wel eens het sneeuwdepot zien dat er ligt vlak achter de Hahnenkamm bij Walde.

Maar voordat we omhoog zijn gegaan is Jeroen nog even live gegaan in de stad.

Maar natuurlijk zijn we snel naar boven gegaan, ook was het daar gelukkig een stuk koeler dan in het dal waar in de middag de temperatuur gewoon ging naar 35 graden. De Hahnenkammbahn heeft ons naar boven gebracht en daar zag ik iets dat ik nog niet in andere liften had gezien. In de gondel lag aan beide kanten onder de zitting 3 flesjes water. In geval van nood kun je dan toch wat drinken.

Kitzbühel Hahnenkammbahn waterrantsoen

Boven op de berg was het ook goed bezet. In het starthuisje van de Hahnenkamm waar je vrij toegang hebt staat allerlei informatie over deze legendarische afdaling en ook waren er veel wandelaars onderweg. Wij zijn naar het sneeuwdepot gegaan…. hoe het daar was op 29 april 2019 zie je aan het einde van dit bericht maar nu eerst onze video update.

Ook zijn we bovenop de berg live gegaan op facebook.

Maar zoals beloofd op 29 april waren voor het laatste het afgelopen seizoen aan het skiën in het skigebied van Kitzbühel. We kwamen toen ook langs het sneeuwdepot dat nog in aanbouw was. Benieuwd kijk dan eens hieronder en wil je het hele bericht nog eens nalezen. Klik dan HIER.

Kitzbühel Hahnenkamm

Kitzbühel Hahnenkamm

Kitzbühel Steinbergkogel

Op 2 november 2019 gaat de lift weer draaien bij Walde. Maar je kunt nog vroeger skiën in het skigebied van Kitzbühel. Op 19 oktober gaat voor het 6e jaar Resterhöhe als eerste openen. Wie is daarbij?

Kitzbühel Walde opening 2 november 2019

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Instagram Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht