Kitzbühel sneeuwdepot Walde, wanneer weer skiën?

Kitzbühel Sneeuwdepot Walde

Kitzbühel Sneeuwdepot Walde @joost van der Wereld

Kitzbühel sneeuwdepot Walde, wanneer weer skiën? We kregen bovenstaande foto binnen van Joost en dat deed ons denken dat we ook vorig jaar in de zomer op deze plek zijn geweest. Zoals jullie weten liggen er in het skigebied van Kitzbühel een aantal sneeuwdepots. Één van deze plaatsen is bij de Hahnenkamm. Bij de lift Walde liggen er twee. Zowel bij het berg- als dalstation ligt er een groot depot waarvan al een piste gemaakt kan worden.

Wanneer gaat het skiseizoen starten bij Walde?

Zoals we hebben kunnen zien gaat de piste eerst 3 weekenden in november open.

  • 7-8 november 2020
  • 14-15 november 2020
  • 21-22 november 2020
  • vanaf 28 november als de omstandigheden ook goed zijn gaat het skigebied doorlopend open.

Maar ook laten we jullie onze live-update zien van juli 2019 toen we bij Walde waren.Maar ook de video van 29 april 2019 toen nog het sneeuwdepot in elkaar gezet moest worden.

Ook zijn we bovenop de berg live gegaan op facebook (juli 2019)

Maar zoals beloofd op 29 april 2019 waren we ook bij Walde. We kwamen toen ook langs het sneeuwdepot dat nog in aanbouw was. Benieuwd kijk dan eens hieronder en wil je het hele bericht nog eens nalezen. Klik dan HIER.

Kitzbühel Hahnenkamm

Kitzbühel Hahnenkamm

Kitzbühel Steinbergkogel

Op 7 november 2020 gaat de lift weer draaien bij Kitzbühel Walde. Maar je kunt nog vroeger skiën in het skigebied van Kitzbühel. Op 24 oktober gaat voor het 7e jaar op rij Resterhöhe als eerste openen. Wie is daarbij?

Kitzbühel Walde opening 2 november 2019

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×