Kitzbühel SuperG gewonnen door Vincent Kriechmayr

Kitzbühel SuprG 2021 winnaar Vincent Kriechmayer, 2e MArco Odermatt 3e Matthias Mayr

Kitzbühel SuperG gewonnen door Vincent Kriechmayr

Het laatste onderdeel van het Hahnenkamm weekend is ook voorbij. Deze race zou afgelopen zondag plaatsvinden maar omdat de afdaling van zaterdag was doorgeschoven naar zondag ging de SuperG automatisch door naar de maandag.

Overigens was de laatste maandag dat er een SuperG werd gehouden een sprookje. 17 jaar geleden won ene Herman Maier de SuperG. Dat hij won was niet verwonderlijk maar het was zijn eerste overwinning nou zijn hororongeluk met de Motorfiets waarbij hij bijna zijn onderbeen was verloren. Wie weet maken we daar nog wel eens een keer een apart bericht over.

Crash Hahnenkamm SuperG

Dit keer waren er overigens geen ongelukken te zien. Wel is er iemand door de netten heen gegaan maar daar was niet zoveel mee aan de hand.

Het werd uiteindelijke een Oostenrijkse overwinning, Vincent Kriechmayr was de snelste. Wellicht ook leuk om te vermelden. De moeder van Kriechmayr komt uit België die haar zoon Vincent noemde naar Vincent van Gogh. Maar of hij schilderen kan dat weten we niet maar wel heel goed skiën. De SuperG winnen in Kitzbühel is een prestatie op zich. tweede werd op 0.12 seconden de Zwitser Marco Odermatt en derde werd ook een Oostenrijker Matthias Mayer.

In Kitzbühel is weer een mooi weekend georganiseerd en hopelijk bij de 82e editie mogen er weer toeschouwers komen.

PS Morgenavond is de Nightrace in Schladming (slalom) Dit is normaal gesproken spektakel. Vooral in het stadion waar normaal gesproken 50.000 toeschouwers van de partij zijn. Dit jaar helaas niet. De wedstrijd is vast ook weer te volgen op Eurosport.

Kitzbühel SuperG 2021 winnaar Vincent Kriechmayer, 2e MArco Odermatt 3e Matthias Mayr

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht