Kitzbühel Video Skitocht naar de Hahnenkammafdaling Streif

Kitzbühel starthuis afdaling Streif

Kitzbühel starthuis afdaling Streif. Helaas was de start een stukje lager.

Kitzbühel Video Skitocht naar de Hahnenkammafdaling Streif

Op vrijdag 21 januari 2022 stond er een afdaling op de legendarische Streif op het programma. Er mochten weliswaar maar 1000 toeschouwers aanwezig zijn maar we wilden toch een glimp opvangen. Dat is zeker wel gelukt maar de race ging niet van start vanaf het normale starthuisje op de Hahnenkamm.

We maakte daar de volgende live video op facebook.

We zijn overigens via Westendorf naar Kirchberg gegaan, zo konden we de auto ook laten staan. Heerlijk is het dat twee zulke grote gebieden bijna aaneengesloten zijn. Een korte busverbinding van een paar minuten verbinden de skigebieden van SkiWelt en Kirchberg/Kitzbühel.

Ook kwamen we best wel een portie sneeuw tegen. Uiteraard was het wel een beetje opgewaaid.

Kirchberg Kitzbühel sneeuwmeting

Maar we hebben weer een superlange video klaar staan. Er zijn ook weer veel helmcamerabeelden te zien. Skiën jullie mee?

Het was wel een koude dag maar daar kun je je op kleden. De sneeuw was perfect en als het goed is komt er morgen (zaterdag 22 januari 2022) nog een behoorlijke dump aan. Deze dag vind ook de slalom plaats in Kitzbühel. De sneeuw zal rijkelijk vallen en worden vast mooie beelden. Of de skiërs daar blij mee zijn? Dit event wordt vast wel uitgezonden via de Duitse Zenders of Eurosport

Kitzbühel Walde Jannes Beterams

Kitzbühel Walde 21 januari 2022

Bus Verbinding Ki West tussen Westendorf en Kirchberg

Kitzbühel Walde

Westendorf Gampenkogel

Later zagen we ook nog twee foto’s van ons terug op SBS6. Daar staat onze meester Schepper op maar ook onze steun en toeverlaat achter de schermen (ICT)

Kitzbühel SBS6 Weer 21 januari 2022 sneeuwmeter

Kitzbühel SBS6 Weer 21 januari 2022 Walde

Mesnerwirt Westendorf

Grittlmühle grote afsluitbanner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...