Kitzbühel Video Update 1 december 2019

Kitzbühel Hahnenkamm

Kitzbühel Video Update 1 december 2019, we waren weer terug in een skigebied waar we nog op 29 april 2019 een mooi rondje hadden gemaakt. Het leek wel of alles er nog zo bij lag als 7 maanden geleden. In ieder geval genoeg sneeuw.

Er waren al een hoop pistes geopend. Alles wat zo’n beetje ligt tussen de Hahnenkamm en de Pengelstein is open. Maar ook hadden we een doel deze dag. Je kon ook komen bij het bergstation van de nieuwe Fleckalmbahn en daar hebben we een kijkje genomen.

Alles staat weer in onderstaande video update.

Nog even over de Fleckalmbahn. Komend weekend gaat deze lift waarschijnlijk draaien maar op 14 december 2019 wordt deze lift feestelijk geopend. Wij zullen ook hierbij aanwezig zijn en zullen zeker met een video update gaan komen.

Kitzbühel Steinbergkogel

Kitzbühel Steinbergkogel Gipflbar

Kirchberg Fleckalmbahn

Kitzbühel Hahnenkamm

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht