Kitzbühel: Piste Walde bij Hahnenkamm ook open dankzij sneeuwdepot

Kitzbühel Hahnenkamm Walde

Jullie hebben het ongetwijfeld wel gevolgd hier. SNEEUW in Oostenrijk en hoe. Dat mooie weer zou er allemaal gisteren aankomen. Wij stonden die zondag in dubio om nog even een ochtend naar de Hahnenkamm te gaan in Kitzbühel. Volgens de weerberichten zou het pas na 14 uur gaan regen/sneeuwen en dat kwam ook uit.

Kitzbühel Hahnenkamm Walde

Bij de Hahnenkamm ligt de piste Walde en ook deze piste is al eind oktober in gebruik genomen dankzij een sneeuwdepot. Afgelopen zomer is het sneeuwdepot nog in de brand gevlogen na bliksem inslag. Maar daar was niets van te merken.

Wij zijn dus toch maar even gaan kijken en we hebben de volgende video daar gemaakt.

Maar na het zien van deze video is dit absoluut niet actueel meer en we zittten nog geen 24  uur na de enorme sneeuwval. Nu maakte we dat vorig jaar ook mee. De video van vorig jaar (zondag 6 november 2016) hadden we net zo goed vandaag kunnen opnemen. Even voor de sfeer de video van afgelopen jaar op 6 november…is dat niet precies een jaar later en dan ook nog het zelfde weer. Laat dit niet een voorbode zijn voor de hele winter… want we weten hoe deze begon afgelopen jaar in december, toch?

Klein wintersport

Vanaf de Hahnenkamm keek je ook zo in het gebied van SkiWelt en daar kon je ook heel goed zien dat er zich al heel wat witte sneeuwbergjes zich aan het vormen waren dankzij de sneeuwkanonnen.

Kitzbühel Hahnenkamm Walde

Kitzbühel Hahnenkamm Walde

Onlineskishop.nl banner groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...