Kitzbühel wandelseizoen van start

Start wandelseizoen Kitzbühel 2019

Deze opening staat gepland op 31 mei t/m 2 juni 2019 en je kunt op deze dagen meelopen met hele bekende mensen.

Op vrijdag 31 mei kun je mee met Gerlinde Kaltenbrunner. Gerlinde is één van de succesvolste bergbeklimmers in de wereld. Als 1e vrouw heeft ze 14 bergen beklommen die boven de 8000 meter liggen (en dat allemaal zonder extra zuurstof mee te nemen)

Je kunt deze dag een deel van de KAT Walk lopen. Om 9 uur in de ochtend is de start in Aschau, ook kun je rond 14 uur de afdaling meemaken vanaf de Hahnenkamm.

Tevens zijn er deze dag rondom de Hahnenkamm ook events. Met de KitzMountain Guides kun je ook een tour maken. Maar ook Geo-Caching voor de hele familie of maak een tandemvlucht het dal in.

Wandelseizoen Kitzbühel dag 1 31 mei 2019

Op zaterdag 1 juni 2019 kun je met een prominente Oostenrijker een bergwandeling doen. Niemand minder dan Stephan Eberharter kun je dan ontmoeten. Stephan is een hele bekende skiër die zijn triomfen heeft gevierd in de snelheidsdisciplines. Maar liefst 3 keer heeft hij gewonnen op de Hahnenkamm naast Olympische Goud, 3 keer wereldkampioen en 2 kristalkogels (eindoverwinning in een wereldbeker discipline)

De start is bij de Hahnenkamm. Wie is daarbij? Het volledige programma zie je hieronder.

Wandelseizoen Kitzbühel dag 2 1 juni 2019

Wandelseizoen Kitzbühel dag 2 1 juni 2019

Zondag 2 juni 2019 kun je terecht in Jochberg en Kitzbühel. De komende zomermaanden zijn er weer erg veel wandelaars onderweg in de Kitzbüheleralpen. Hebben jullie ook wel eens gehoord van de KAT Walk. Meer informatie over deze meerdaagse tocht kun je HIER lezen.

Wandelseizoen Kitzbühel dag 3 2 juni 2019

Alpen Reizen

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...