Kitzbühel Winterseizoen geopend VIDEO

Kitzbühel Resterhohe Seizoenopening

Het winterseizoen in Kitzbühel is van start gegaan op sneeuw van afgelopen winterseizoen. Zaterdag 13 oktober 2018 stond bij ons al maanden omcirkeld om ook ons winterseizoen te gaan starten.

Voor de 5e keer start men het skiseizoen in oktober. Alle 5 de jaren op rij zijn we getrakteerd op kaiserwetter. Zeer zonnig weer en 2 leuke pistes. We waren er al vroeg bij en dat moest ook wel want het zou deze dag in de dalen maar liefst tegen de 25 graden worden en dat betekent ook warm op de pistes. Ondanks de warmte bleven de pistes goed en werden natuurlijk in de middag wat zacht.

Maar het was weer heerlijk om in de bergen te zijn, sneeuw onder je latten te laten gaan en de wind langs oren te horen gaan.

Resterhohe Pinzgablick

In de berghut Pinzgablick is altijd muziek zo ook dit keer weer.Maar beter is het om onze video te bekijken van deze dag. Bekijk hem hieronder. Overigens abonneer je op ons youtube-kanaal en zie als eerste onze video’s dit winterseizoen.

FANtastisch Oostenrijk Skipakken Rehall

Ook hebben jullie onze pakken in beeld gezien. Daar kwamen een hoop positieve reactie op. Via Rehall kun je deze vast wel ergens in een mooie wintersportzaak verkrijgen. Maar we laten dit seizoen ook andere mooie pakken zien.

Op zo’n dag als deze kom je ook in aanraking met andere websites die daar aanwezig waren. Dit keer een leuke Oostenrijkse website Skiing Penguin. Leuk om daar ook vermeld te worden.

De kop is er af. Het skiseizoen mag beginnen al lijkt het qua weer nog even zomer. Wanneer de sneeuw gaat komen. Geen idee, maar weerman Jeroen gaat jullie het komende winterseizoen weer op de hoogte houden.

Kitzbühel Resterhohe Seizoenopening

Kitzbühel Resterhohe Seizoenopening

Kitzbühel Resterhohe Seizoenopening

Summit Travel

 

Rehall Enjoy Youre Rides

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht