Kitzbühel Zielgelande Hahnenkamm en nu een Golfbaan

Kitzbühel Zielgelande Hahnenkamm en nu een Golfbaan.

Vandaag waren we in Kitzbühel en hebben een kijkje genomen bij het Hotel Rasmushof. Daar is tevens een 9 holes golfbaan maar wat is er nog meer zo speciaal…..

Kitzbühel Ganslern Kitzbühel Rasmushof

De golfbaan ligt precies op de finish van de afdaling en slaom van Kitzbühel. Deze legendarisch rennen worden altijd gehouden eind januari. We moesten daar dus wel even gaan kijken en we gaan er morgen ook maar even een rondje golfen. Je staat daar echt op plekjes waar over een halfjaar een skiër voorbij knalt met 150 kilometer per uur.

Kitzbühel Rasmushof Kitzbühel Rasmushof

Uiteraard ook even een video gemaakt en om het contrast groot te maken tot slot een opname van 21 januari 2015. Vanaf 3 minuut 14 sta ik precies op hetzelfde punt als in de video van het golfen.

Overigens was het vandaag eindelijk na 3 dagen regen droog en de temperatuur kroop ook wel uit een dal. Waar we middagtemperaturen hadden van tussen de 12 en 14 graden is dat vandaag gewoon weer boven de 20 graden. Nog niet de tropische temperaturen van 35 graden maar dat was toch wel een beetje te heet.

Zojuist weer een buitje opgevangen en kijk eens wat een foto’s

Brixen im Thale Brixen im Thale

Ook willen we nog even stilstaan bij InstagramInstagram fantastisch oostenrijkWe zijn te volgen op het volgende account

#fantastisch_oostenrijk en mis niets van de fotos die wij daar zetten.

Fantastisch Oostenrijk

Binnenkort gaat de nieuwe site live en wil je niks missen ook niet onze acties geef je dan op. Dit kan op www.fantastischoostenrijk.nl Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×