Kitzbüheler Horn Bike Attack 2019

Kitzbüheler Horn Bike Attack 2019

Kitzbüheler Horn Bike Attack 2019, op dit moment kijken jullie naar de Tour de France maar in Oostenrijk heb je ook de ronde van Oostenrijk, alleen wordt die net even anders genoemd, de Österreich Rundfahrt.

De Österreich Rundfahrt is van start gegaan op 6 juli 2019 en de slot etappe zal zijn in Kitzbühel op vrijdag 12 juli 2019. Het spektakelstuk is te verwachten op de Kitzbühelerhorn. De renners krijgen hier een geweldige slotklim voor de kiezen. Het beklimmen van de Kitzbühelerhorn zou zeker niet misstaan in de ronde van Frankrijk want ook hier is het superstijl.

Maar er is ook een wedstrijd voor de amateurs waar je je voor had kunnen inschrijven. Op de zelfde dag als de aankomst van de Österreich Rundfahrt vindt de zogenaamde Kitzbüheler Horn Bike Attack plaats. Het is de bedoeling dat je alleen de klim naar boven maakt in een zo snel mogelijke tijd.

Op het zelfde parcours als de profs ga je omhoog en de winnaar zal op een zelfde manier worden geëerd als de prof die er wint. Maar daar moet je wel wat voor doen.

Kitzbüheler Horn Bike Attack 2019

Het parcours heeft een lengte van 7,5 kilometer en je dient ook nog eens maar liefst 920 hoogtemeters te moeten overwinnen. En wat te denken van het stijgingspercentage…maximaal bedraagt het 22.3% !!!!!

De start van dit alles is rondom de klok van 11 uur. Eerst zullen de profs van start gaan voor een rondje door de Kitzbüheleralpen om vervolgens te eindigen op de Kitzbüheler Horn. In de tussentijd vindt de Bike Attack plaats.

Mochten jullie in de buurt zijn laat het ons weten.

Ben je geïnteresseerd in de Österreich Rundfahrt dan staat hieronder nog het resterende programma.

Österreich Rundfahrt Ronde van Oostenrijk 2019

Alpen Reizen

Instagram Banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...