Kitzbüheler Horn een FANtastisch skigebied Video

Kitzbüheler Horn Kitzbühel

Kitzbüheler Horn een FANtastisch skigebied, we hadden jullie gisteren al een afdaling laten zien in dit gebied maar jullie zitten dan nu te wachten op de video update die we hebben opgenomen deze dag.

We zijn el eens op de Kitzbüheler Horn geweest maar qua skiën moeten we echt vele jaren terug gaan. Het gebied heeft ons eigenlijk weer zeer positief verrast. Door de komst, vorig seizoen, van nieuwe liften is dit skigebied er op het gebied van comfort enorm op vooruit gegaan. Maar ook de vers gevallen sneeuw maakte de pistes ook erg goed.

Kitzbüheler Horn Kitzbühel

Wat ook enorm opvalt is dat het niet druk is in dit gebied. Geen wachtrijen bij de liften deze dag en het is toch echt hoogseizoen. Nee, dit gebied gaat jullie echt verrassen mocht je er een keer naar toe gaan. Dat zullen wij zeker nog een keer doen. Bekijk de video maar eens dan weet je wel waarom.

en met onderstaand uitzicht maakte we de laatste afdaling…

Kitzbüheler Horn Kitzbühel

Op Facebook maakte we ook nog 2 live video’s.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht