Kitzbüheler Horn een FANtastisch skigebied Video

Kitzbüheler Horn Kitzbühel

Kitzbüheler Horn een FANtastisch skigebied, we hadden jullie gisteren al een afdaling laten zien in dit gebied maar jullie zitten dan nu te wachten op de video update die we hebben opgenomen deze dag.

We zijn al eens op de Kitzbüheler Horn geweest maar qua skiën moeten we echt vele jaren terug gaan. Het gebied heeft ons eigenlijk weer zeer positief verrast. Door de komst, vorig seizoen, van nieuwe liften is dit skigebied er op het gebied van comfort enorm op vooruit gegaan. Maar ook de vers gevallen sneeuw maakte de pistes ook erg goed.

Kitzbüheler Horn Kitzbühel

Wat ook enorm opvalt is dat het niet druk is in dit gebied. Geen wachtrijen bij de liften deze dag en het is toch echt hoogseizoen. Nee, dit gebied gaat jullie echt verrassen mocht je er een keer naar toe gaan. Dat zullen wij zeker nog een keer doen. Bekijk de video maar eens dan weet je wel waarom.

en met onderstaand uitzicht maakte we de laatste afdaling…

Kitzbüheler Horn Kitzbühel

Op Facebook maakte we ook nog 2 live video’s.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...