Kitzbüheler Horn, hoe ziet het er uit in de Winter

Kitzbüheler Horn Kitzbühel

Foto van winterseizoen 2019/2020

Kitzbüheler Horn, hoe ziet het er uit in de Winter dat kwam weer in ons op na het zien van de foto’s die Harold Tijssen had ingezonden op onze facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk. Hij was met de Mountainbike naar boven gereden en nam deze foto’s.

Afgelopen winter konden we er niet bij zijn maar het seizoen ervoor hebben we de Kitzbüheler horn weer opnieuw ontdekt. Wij kunnen alleen maar lovend over het skigebied zijn van de Kitzbüheler Horn. Het viel ons op dat het in een zeer drukke tijd, de kerstperiode van 2019/2020 was het erg druk in alle omliggende skigebieden, hier toch een stuk rustiger was. Totaal geen wachttijden bij de liften, je kon zo instappen. Voor volgend seizoen zeker voor herhaling vatbaar.

De video’s die wij hebben opgenomen in dit gebied kun je nog een keer hieronder bekijken.

Kitzbüheler Horn Kitzbühel

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...