Kitzbüheler Horn Raintal afdaling Video

Kitzbüheler Horn Kitzbühel

Kitzbüheler Horn Raintal afdaling Video, we waren vandaag op de Kitzbüheler Horn en dat is een klein skigebied tegenover de Hahnenkamm. Een uitstekend skigebied waar je alle kanten op kunt gaan. In de drukke vakantieweken een gebied waar je nog prima kunt skiën en geloof het of net maar wachttijden hebben wij niet meegemaakt. Lekker rustig en geweldige sneeuw.

Een video update moeten wij nog maken van deze dag maar we laten nu al een stukje van de afdaling zien naar de lift Raintal. Deze lift ligt tussen de 1.581 en 1.968 meter.

Voor nu dus alleen even deze afdaling op de video. Een dezer dagen komt de video update die we hebben gemaakt op de Kitzbüheler Horn.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...