Kitzbüheler Horn video update 4 januari 2022

Kitzbüheler horn en mooi uitzicht richting Brixental

Kitzbüheler Horn video update 4 januari 2022

We hadden weer gekozen om een dagje op de Kitzbüheler Horn te gaan skiën. Het is hier altijd rustig maar ook hier was het sneeuwdek behoorlijk aangetast door de regen die we in Oostenrijk te verwerken hebben gekregen.

We hebben er toch ook weer een video update uitgeperst. Bekijk hoe de omstandigheden waren op 4 januari 2022. Inmiddels is er ook weer een portie sneeuw bijgevallen dus de condities zijn zeker alweer wat beter geworden.

Kitzbüheler Horn TOP

Kitzbüheler Horn

Kitzbüheler Horn

Zoals al eerder gezegd is er nieuwe sneeuw gevallen en we weten zeker dat de omstandigheden een stuk beter zijn geworden. Ook als we kijken naar komende week dan kunnen er zeker nog wel wat centimeters aan sneeuw bij gaan vallen.

Chaletnl-banner-900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

In2sportbrands Winter banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht