Kitzbüheler Horn Video Update 5 januari 2024

Kitzbühelerhorn uitzicht op Brixental

Kitzbüheler Horn met uitzicht op Brixental

Kitzbüheler Horn Video Update 5 januari 2024

KitzSki staat ook bekend om een heel groot skigebied te zijn. Aaneengesloten heb je de dorpen Kirchberg, Kitzbühel, Jochberg en Pass Thurn/Resterhöhe. Maar aan de andere kant van de Hahnenkamm, ook liggend in Kitzbühel, heb je het skigebied van de Kitzbüheler Horn. Een klein gebied waar je je zeker een dag kunt vermaken.

De sneeuwkwaliteit viel zeker niet tegen, helaas was het wel het merendeel van de dag bewolkt. Bekijk hoe het er uit ziet in dit skigebied. De video update staat hieronder klaar.

Op sociale media zijn we ook nog live gegaan en een Tiktok in elkaar gezet.

Kitzbüheler Horn

Kitzbüheler Horn

Kitzbüheler Horn

Kitzbüheler Horn

Kitzbüheler Horn zonsondergang

Kitzbüheler Horn

Kitzbüheler Horn zonsondergang

Ripstar banner 1200 800 Snow en Family

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Snowworld Banner 1250 900

SnowWorld Kerst 1250x900

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×