Kitzbüheler Horn zeker een bezoek waard!

Kitzbühelerhorn, dit keer ook weer een video verslag van Dennis. Dennis was al gaan kijken in Ellmau bij de Hartkaiserbahn maar zak ook tijd om ook te gana kijken op de Kitzbüheler Horn.

De Kitzbüheler Horn is een 1996 meter hoge berg bij Kitzbühel. De berg ligt aan de oostkant van de Kitzbüheleralpen. Op de top bevindt zich een 102 meter hoge televisietoren van de ORF. De Berg heeft in principe ook nog een 2e top. Deze top is de Harschbichl en dit gebied hoort bij St Johann in Tirol.

Als je de video bekijkt die Dennis heeft gemaakt dan is het werkelijk een FANtastisch uitzicht vanaf de top. Je kijkt naar de Wilden Kaiser, Ellmau Going, Brixental, Kirchberg, Kitzbühel. Ook zie je de sneeuwdepots liggen bij de Hahnenkamm en…in het echt is dit natuurlijk nog veel mooier dan op de video. Bekijk deze maar eens hieronder.

Absoluut een plekje waar je ooit van het uitzicht zou moeten genieten. We zijn benieuwd wat jullie van dit uitzicht vinden?

Kitzbüheler Horn Kitzbühel

Kitzbüheler Horn Kitzbühel

Kitzbüheler Horn Kitzbühel

Kitzbüheler Horn Kitzbühel

Kitzbüheler Horn Kitzbühel

Kitzbüheler Horn Kitzbühel

Kitzbüheler Horn Kitzbühel

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht