Kitzbüheleralpen goed bereikbaar

Winterwandeling Kitzbühel

foto © Michael Werlberger

De laatste dagen is er natuurlijk veel bericht over de gigantische sneeuwmassa die is gevallen. In de topdrukte van afgelopen weekend heeft dat natuurlijk de benodigde vertragingen gegeven, maar die zouden er ook geweest zijn als er geen sprake was van sneeuwval.

 Als je diep in Oostenrijk zou moeten reizen heb je zeker nog te maken met sneeuwkettingen die je om zou moeten doen maar als je kijkt in ons thuisgebied dan valt het best mee. De straten en wegen worden op een ongelofelijke goede manier schoongehouden en de wegen zijn ook prima te rijden. Nu lijkt het alsof er geen doorkomen aan is. Zelf gaan we het vanavond laat ook weer ondervinden want wij zullen onderweg zijn naar de Kitzbüheleralpen. Ook is deze regio prima te bereiken per trein. 

De liften waren niet altijd geopend de laatste dagen. De wind speelt hier een enorme factor Maar kijk eens naar de verwachting. Vrijdag en zaterdag worden redelijke dagen zonder al te veel sneeuw. Vanaf midden volgende week gaat de sneeuwval eruit en wordt het FANtastisch weer zeker met de gevallen sneeuw. Je zou dan maar op de pistes staan met perfecte omstandigheden.

Bergfex Kitzbühel 10 jan 2019 

Als we dit keer het voorbeeld nemen van Kitzbühel dan is het daar echt FANtastisch. Het is een lust voor het oog. Heerlijke beelden van de sneeuw krijg je voorgeschoteld. Je kunt er ook heerlijke wandelen rond de Schwarzsee en wat te denken van de geweldig mooie binnenstad. Al eens in de Aquarena geweest of doe eens een Wellnessdag in één van de mooie Hotels waar je ook gebruik van kan maken als je geen gast bent.

 Kitzbühel Aquarena

foto ©Michael Werlberger

Vanaf morgen gaan jullie weer beelden krijgen van ons uit deze regio en dat zullen waarschijnlijk jaloersmakende beelden zijn. Het weer gaat zich ook morgen en zaterdag beter opstellen… je bent gewaarschuwd.

Kitzbühel

Kitzbühel foto @ Michael Werlberger

Bekijk anders ook online we webcambeelden van het wegennet. Via deze link kun je online de status van de wegen zien.

Summit Travel

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...