Kitzbüheleralpen Grosse Rettenstein E-bike tocht VIDEO

Aschau middelpunt Kitzbüheleralpen

Kitzbüheleralpen Grosse Rettenstein E-bike tocht, ook naar Labalm VIDEO. De Grosse Rettenstein is een berg die aardig opvalt in de regio van Kirchberg, Aschau. Daar gaan normaal gesproken vele wandelaars heen. De top is dan vaak het eind doel maar daar zullen we later nog wel eens over berichten.

Dit keer was het plan om zo hoog mogelijk te komen richting de Grosse Rettenstein. Eigenlijk totdat de paden zeggen tot hier en niet verder. Dat hebben we ook gedaan. Het fietsen richting Aschau is ook een mooie weg en even na de Pengelstein kun je een verhard pad op die langs een rivier kronkelt.

Grosse Rettenstein

De eigenlijke klim begint bij Aschau, daar ligt ook een hele grote steen die aangeeft dat dit ongeveer het centrum is van de Kitzbüheleralpen. Je kunt daar dan omhoog rijden met de mountainbike (of wandelen natuurlijk) Mocht je met de auto zijn dan kan dat ook maar dan zal je toch wat tol moeten betalen. Maar wij gingen met de mountainbike omhoog. We kwamen ook nog langs een waterval, hangbrug en we klommen en klommen… zelfs nog een streepje sneeuw gezien. Na de geweldige dalafdaling zijn we nog heerlijk op een terras bij de Labalm gaan zitten. Dit laatste is absoluut een aanrader.

Dit alles is allemaal te zien in onderstaande video!

Maar de mooie plaatjes werden elders ook gespot 🙂

RTL Weer Grosse Rettenstein Kitzbühel Kirchberg

RTL Weer Grosse Rettenstein Kitzbühel Kirchberg

Summit Travel banner 2020 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds enige tijd hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Interhome Banner 1250x700

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×