Kitzbüheleralpen kleuren steeds witter

Kitzbüheleralpen kleuren steeds witter

We zijn natuurlijk weer erg benieuwd hoe het weer zich de komende tijd gaat ontwikkelen in de Alpen. Wij focussen met name op alle gebieden in de Kitzbüheleralpen. Heeft het weer gesneeuwd is dan de grote vraag. Om dat te kunnen beantwoorden gaan we eerst even een aantal webcams af. We zien vast en zeker dat moeder natuur wordt geholpen door wat sneeuwkanonnen en lanzen.

Maar eerst laten we een erg mooie foto zien vanuit Zell am See Kaprun (gisteravond) Wat een plaatje en erg goed is te zien dat er gewerkt wordt aan sneeuw. Links bovenin daar ligt de gletsjer van Kaprun en daar is ook sneeuw nodig. Sneeuwkanonnen maken overuren. Maar Zell am See blijft zeker niet achter. Die willen ook snel open.

Zell am See 21 nov 2015

Zell am See 22 nov 2015

En vanochtend zag het er dus allemaal zo uit. Sneeuwgrens nog net niet in het dal maar dat komt wel goed.

Ook erg goed te zien is dat er ondanks het “slechtë weer” er gewoon geskied wordt bij Resterhohe (skigebied Kitzbühel)

Resterhohe 22 nov 2015

Overige webcamplaatjes staan onder in dit artikel. We kijken ook alvast even naar wat voorspellingen die Bergfex doet. Er zijn al weersites die berichten van geweldige dumps komende week maar die hebben wij nog niet kunnen aflezen. Te hopen is dat deze hoeveelheden gaan vallen die er nu staan, dit in combinatie met de sneeuwkanonnen gaat er voor zorgen dat de skiopeningen die gepland staan rond 5 december gewoon doorgaan.

Onderstaand een overzicht vanuit 3 gebieden waar men behoorlijk wat centimeters voorspellen.

Bergfex Brixen im Thale

Bergfex Kitzbühel Kirchberg

Bergfex Saalbach

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×