Kitzski Kirchberg Video Update 8 april 2023

Kirchberg in Tirol Fleckalmbahn Ochsalmbahn

Kitzski Kirchberg Video Update 8 april 2023

We konden nog tijd vrij maken om het skigebied van KitzSki te bezoeken en daar was wel een reden voor te vinden. Doel was om nog afscheid te nemen van twee liften die er volgend jaar niet meer staan. Maar niet getreurd daar komen twee andere mooie liften voor in de plaats.

In het deelskigebied van Jochberg staan twee liften, De Gauxjoch en de Trattenbachlift. De Gauxjochlift is een lange sleeplift waar de wachttijden in de vakantietijd behoorlijk kon oplopen. De Trattenbachlift is een langzame 3 zitslift en beide worden vervangen door een 6 persoonsstoeltjeslift. Er wordt dus weer voor meer comfort gezorgd in dit skigebied.

Je kunt een deel van het afscheid zien in de video update die hieronder klaar staat. Er volgt nog een ruime update maar die kunnen jullie later in de week zien.

Bekijk eerst maar eens hoe het op 8 april was. We verklappen maar 1 ding…het was echt winterweer. Een weertype die je niet zo snel verwacht.

Overigens meer weten over deze twee nieuwe liften. Recent hebben we daar al iets over gepubliceerd. Je kunt het HIER nog nalezen.

Op de sociale media kanalen kwamen we ook voorbij en we starten eerst met een Tiktokvideo’s. Volg je dit kanaal nog niet dan kun je dat zeker gaan doen toch?

Bergstation Gauxjoch

Bergstation Gauxjoch die volgend jaar vervangen gaat worden. Het wordt ook een 6 zitsstoeltjeslift


Trattenbach lift

Trattenbach lift die vanaf 2023 vervangen gaat worden door een 6 zitsstoeltjeslift

KitzSki

Dalstation Gauxjoch

Dalstation Gauxjoch die volgend jaar vervangen gaat worden. Het wordt ook een 6 zitsstoeltjeslift

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...