Kitzski laatste skidag 24 april 2022 Video Update

Kitzbühel Hahnenkammbahn

Kitzski laatste skidag 24 april 2022 Video Update

Omdat we toevallig toch in de buurt waren hebben we de allerlaatste skidag dat Kitzski nog geopend was ook maar even meegenomen. Daar hebben we zeker geen spijt van gekregen. In de ochtend waren de pistes nog hard maar in de loop van de ochtend ontdooide de pistes en heerlijke firnschnee kwam tevoorschijn.

We hebben nog een heerlijke ronde gemaakt en natuurlijk op de Steinbergkogel bij de Gipfelbar nog even een drankje gedaan.

Natuurlijk hebben we voor jullie dit allemaal vastgelegd. De video update staat hieronder. Bekijk zelf hoe je er nog kon skiën op 24 april.

Volg je ons ook op facebook en instagram dan gaan we daar ook altijd live. Hieronder staat de video die we maakte op instagram. Het embedden van de video van facebook ging helaas niet. Facebook doet weer lastig. Klik anders HIER.

 

Dit was de laatste skidag voor ons vanuit een niet gletsjer gebied. Maar was dit ook onze laatste skidag? Waarschijnlijk niet. Komende week ziet het weer er op donderdag en vrijdag goed uit. Jullie zouden ons zomaar tegen kunnen komen op een gletsjer. Ook dan komen we weer live op facebook en instagram. Volgen jullie ons ook daar.

Kitzski laatste skidag seizoen 2021-2022

Kitzski laatste skidag seizoen 2021-2022

Kitzbühel Hahnenkamm

Kitzbühel terug naar het dal

Summit Travel banner 2020 1000x600

Chaletnl-banner-900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...