KitzSki nieuwe liften Gauxjoch Trattenbach video update

Kirchberg Fleckalm 28 december 2023

Kirchberg Fleckalm 28 december 2023

KitzSki nieuwe liften Gauxjoch Trattenbach video update

We waren in KitzSki onderweg en dit keer hadden we een doel om de twee nieuwe liften te bekijken. De Gauxjoch sleeplift en de Trattenbach 3 zits zijn vervangen. Beide liften zien er FANtastisch uit en de capaciteit is enorm toegenomen. Vooral de Gauxjoch sleeplift daar ontstonden in het verleden in de vakanties redelijk lange wachttijden. Wij zijn er geweest en dat viel dus echt mee.

We hebben een nieuwe video update gemaakt maar daar zien jullie ook hoe mooi het weer was. In de vroege middag kwam er wel wat bewolking opzetten maar het was toch een prima skidag.

Bekijk hieronder de video update en de live video’s die we op facebook hebben geplaatst.

KitzSki Trattenbach

KitzSki Trattenbach

KitzSki Gauxjoch

KitzSki Gauxjoch

KitzSki Steinbergkogel

KitzSki jochberg Bärenbadalm

KitzSki jochberg Bärenbadalm

Kirchberg Brunn

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×