KitzSki Resterhöhe Video Update 20 februari 2024

KitzSki Resterhöhe

KitzSki Resterhöhe Video Update 20 februari 2024

De afgelopen week hebben we het wat hoger opgezocht. Dit keer was er sneeuw gevallen vanaf een meter of 1200 en dat wilde we ook wel even gaan bekijken bij Resterhöhe / Pass Thurn. Dit is een skigebied dat hoort bij KitzSki. Als je bij Pass Thurn opstapt dan ligt daar het dal op 1275 meter hoogte. In dit skigebied ligt de top bij de Zweitausender en dat is dus 2000 meter hoog.

Er was sneeuw gevallen en dat was goed te merken. De pistes waren de avond van te voren geprepareerd en daar lag een mooie laag verse sneeuw op. Wij hebben daar prima op kunnen skiën. tot een hoogte van rond de 1600 meter behield je deze sneeuw en daaronder werd het wat zachter maar dat was geen enkel probleem.

Rond 3 uur hebben we de dalafdaling gemaakt naar Pass Thurn, de laatste paar honderd meter was het wat slush maar daar was goed door heen te komen.

Hieronder de video update van deze dag en bekijk maar even hoe goed de omstandigheden waren tov de dagen ervoor.

Ook zijn we live gegaan op Facebook en Instagram.

RTL Weer Kirchberg Resterhöhe 20 feb 2024

KitzSki Resterhöhe

KitzSki Resterhöhe

KitzSki Resterhöhe

Er staat ook weer wat verse sneeuw in de verwachting voor vrijdag en wie weet ook wel voor zondag/maandag. Laten we hopen dat dit nu eens echt uitgaat komen en de pistes weer zijn zoals we gewend zijn in februari. Voor een weerbericht, check onze weerbericht pagina.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×