KitzSkiWelt tour 26 december 2021

SkiWelt Brixen im Thale

KitzSkiWelt tour 26 december 2021

Op 2e kerstdag hadden we het plan om 2 skigebeden te bezoeken. Vanaf onze bestemming is het vrij makkelijk om in twee van de grootste gebieden van Oostenrijk te komen. SkiWelt met 288 km en Kitzbühel dat ook circa 200 km aan pistes heeft is heel gemakkelijk met elkaar te verbinden. Via de KiWest dat in Westendorf ligt is een hele korte verbinding met de bus mogelijk. In een paar minuten zit je in de Pengelstein (lift) en dan ook meteen in het gebied van Kirchberg. Vandaar uit kun je naar Kitzbühel, Jochberg en Resterhöhe.

Vanuit Kirchberg ging het vervolgens naar Jochberg. Dit alles is te zien in een nieuwe video update die we hebben gemaakt. Van jullie zouden we graag willen weten of deze video’s niet te lang zijn. Zeg het maar in de reacties.

Ook nog even de live video’s die we hebben geplaatst op instagram en facebook.

Bärenbadalm Jochberg

Kirchberg Pengelstein

Ki West dalstation

Westendorf Choralpe

Mesnerwirt Westendorf

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...