Kitzsteinhorn 16 november 2019 Video

Kitzsteinhorn Kaprun 16 nov 2019

Kitzsteinhorn video, vanochtend ging Gabi al live op onze facebook pagina. Niet alles was toen open maar er zijn gedurende de dag toch wat meer liften open gegaan. In andere gletsjer gebieden kon men niet echt open gaan vanwege behoorlijke sneeuwval, harde wind en natuurlijk het grote risico op Lawine’s.

We kregen nog wat extra beelden van Gabi binnen die ze maakte op de Kitzsteinhorn en deze wilde we jullie niet onthouden.

We hebben ook nog even snel gekeken wat het weer gaat brengen op de Kitzsteinhorn en dat ziet er voor morgen niet goed uit. Hou rekening dat de gletsjer dicht is getuige onderstaand plaatje van Bergfex.

Bergfex Kaprun 16 nov 2019

Morgen dus op de gletsjer windkracht 11 en ook dan wordt er weer behoorlijk wat sneeuw verwacht. De teller gaat dan ook weer richting de halve meter!!!

Morgenochtend in het weerbericht dat om 8 uur klaar staat vast een update hierover.

Over de sneeuwchaos van vandaag kun je HIER nog wat nalezen.

Kitzsteinhorn Kaprun 16 nov 2019

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Banner Bluetribe 1200x400

Banner Indoor Ski & Snowboard Zaanstad

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht