Kitzsteinhorn de 3K-onnection foto update

Kaprun Opening 3K-onnection 30 november 2019

De 3K-onnection is een lift waar wij enorm naar uitkijken. Het is de lift die vanaf de Maiskogel in Kaprun je een directe verbinding biedt naar de gletsjer van Kaprun, de Kitzsteinhorn.

As. 30 november 2019 wordt deze lift feestelijk geopend. Zoals de planning nu is zijn we daarbij aanwezig. Dus dan zouden jullie ook de beelden kunnen zien.

Kaprun 3K-onnection Gondel

Afgelopen week was Bouwe Jan Vaartjes in dit gebied en heeft een kijkje genomen bij de 3K-onnection. Hoe ver was en is de bouw? Ook was er al één van de nieuwe gondels aangekomen in Kaprun.Helaas was het weer wat mistig maar hieronder staan de foto’s. Bouwe Jan bedankt voor het aanleveren van deze foto update.

Mochten jullie nog de komende herfst op de Maiskogel zijn dan zijn we benieuwd naar een foto update van de 3K-onnection. We zijn en blijven benieuwd.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld…

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht