Kitzsteinhorn FANtastische omstandigheden

Kaprun Kitzsteinhorn 25 nov 2019

Kitzsteinhorn FANtastische omstandigheden, vandaag was Gabi weer actief op de gletsjer van Kaprun.

Ze maakte daar rond het middaguur de volgende bijdrage.

Maar wat een heerlijke plaatjes zijn het toch weer na het weer van afgelopen week. Sneeuw en harde wind zorgde toen voor wat mindere omstandigheden.

Kaprun Kitzsteinhorn 25 nov 2019

Kaprun Kitzsteinhorn 25 nov 2019

 

Kaprun Kitzsteinhorn 25 nov 2019

Op de Kitzsteinhorn ziet het er de eerste dagen nog prima uit….of het FANtastisch blijft of in het weekend het roer omgaat naar een winterse setting… dat hopen we morgenochtend te lezen in een nieuwe weerbericht voor Oostenrijk.

Bergfex Kaprun Kitzsteinhorn 25 nov 2019

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Banner Chalethuren Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Turner Banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht