Kitzsteinhorn Kaprun heeft de maatregelen goed onder controle

Kitzsteinhorn Kaprun heeft de maatregelen goed onder controle.  Hoe gaat men op de Kitzsteinhorn om met de maatregelen die genomen worden in verband met de huidige situatie, zeker nadat er foto’s online staan vanuit andere gebieden die anders laten zien.

Vorige week doken er video’s op bij het dalstation richting de Hintertuxer Gletsjer, iets wat je in de huidige situatie niet wil zien. Een lange rij waarbij de maatregelen niet in acht genomen wordt, politie moest aan te pas komen om alles weer in goede banen te leiden.

Zoals in de video hieronder te zien is werd er met grote verbazing gereageerd, een tweede lockdown en een  herhaling van wat er met Ischgl gaande is wil men absoluut niet.

Op de Kaunertaler Gletsjer was het druk waarbij de maatregelen niet in acht werden genomen. Tijdens ons verblijf op de Kitzsteinhorn hebben wij hier niets van mee gekregen. Alles was goed geregeld en dat laat men bij de ORF ook zien in onderstaande video.

Klik op de foto voor de reportage van de ORF (hieronder), iedereen in Kaprun mag zich op de borst kloppen. Alles is goed geregeld en iedereen houdt zich zoals wij ook ondervonden aan alle maatregelen.

ORFat Kitzsteinhorn

Klik op bovenstaande foto © ORF.at

Zoals te zien, in onze eerdere berichtgeving vanaf de Kitzsteinhorn, is het allemaal prima geregeld. Dit komt ook dat het nog vroeg in het seizoen is en valt het qua drukte ook mee. Het is afwachten wat er gaat gebeuren als het drukker gaat worden, maar het personeel let goed op. Wel weet je nu al dat de Kitzsteinhorn er alles aan doet om er voor te zorgen dat we veilig en plezierig kunnen skiën of snowboarden.

Lees ook Kaprun Kitzsteinhorn 17 oktober 2020 mistig

Bron: ORF.at, Focus.de.

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en deze komt volgende week binnen. Als alles meezit kunnen we volgende week (28 oktober 2020) online gaan met deze buffy’s. Voor een vriendenprijs van 6 euro per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten alles is inclusief. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Hoe de site zeker maar in de gaten.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Ski Outlet Logo

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...