Kitzsteinhorn Kaprun vandaag geopend voor wintersport

Kitzsteinhorn Kaprun vandaag geopend voor wintersport

Ieder jaar als het september wordt zijn we al aan het aftellen naar de verschillende gletsjers die gaan openen. Er zijn er al een aantal open maar vandaag gaat Kaprun Kitzsteinhorn zich toevoegen aan het rijtje van geopende gletsjers. We doelen dan voornamelijk ook op de wintersport die dan weer gaat starten want wilde je naar een gletsjer dan kon dat voornamelijk als wandelaar… nu zijn de wintersporters er weer aan toegevoegd.

Ook kijken we dan ook maar gelijk of we skiërs en of snowboarders kunnen spotten. Kijk maar eens in onderstaande video.

Wij zelf moeten nog even wachten maar we komen deze maand echt nog wel aan de beurt. Met de herfstvakantie zijn wij startklaar maar dat zien jullie vast wel weer in een mooie bijdrage op de sociale media kanalen of gewoon hier op de website. Blijf ons maar volgen.

Kaprun Kitzstehorn 17 okt 2021 Topfoto

Zo zag het er vorige jaar uit op 17 oktober 2021…uiteraard op de Kitzsteinhorn

Kunnen jullie nog wachten?

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Chalet.nl grote banner 900-600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...