Kitzsteinhorn opent vandaag de Gletsjerjet 3 en 4

Kitzsteinhorn opent vandaag de Gletsjerjet 3 en 4

De Kitzsteinhorn had vandaag zeker wat te vieren. Na 2 jaar is het dan eindelijk zover. De nieuwe gletsjerjet 3 en 4 opent vandaag met Kaiserwetter.

Afgelopen zondag waren we ook op de gletsjer aanwezig maar toen viel het weer wat tegen. Wel is het zo dat we een korte opname hebben gemaakt van het dalstation van de Gletsjerjet 3.

Wij willen vooral Zell am See Kaprun feliciteren met deze aanwinst voor de gletsjer. Zelf kunnen we niet wachten om vooral in de gondel te zitten en dan zeker het stukje mee te maken vlak voor het einde. Daar heb je nog zeker een hoge paal staan van zo n dik 60 meter (wie weet het exact?)

Vanochtend was er natuurlijk nog even een ceremonie met champagne fles en al. Hopelijk is de gondel niet te veel beschadigd ?

Kitzsteinhorn opening Champagne

Maar ook even een foto om te laten zien wat een geweldig weer het op dit moment is.

Kitzsteinhorn Kaiserwetter

Zelf mogen we weer aanwezig zijn vanaf de 25e oktober en als het dan dit weer is dan….. en ja het is nog ver maar de voorspelling is er zeker dat het eventueel zonnig en droog is. Maar we houden een slag om de arm en we zien het wel.

Kitzsteinhorn weerbericht 4e week oktober

Wie zitten er komende week op de gletsjer van Kaprun. Mocht je foto’s willen delen of video fragmenten dat kan. Stuur ze maar door op info@fantastischoostenrijk.nl  of stuur ze door via Facebook.

Kitzsteinhorn Kaiserwetter

ORF

Bron Facebook Kitzsteinhorn

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×