Kitzsteinhorn zon en mist

Kitzsteinhorn zon en mist

De afgelopen dagen was het kaiserwetter op de Kitzsteinhorn maar dat is heel even voorbij. Op 29 oktober gingen we toch weer naar de gletsjer en de verwachtingen waren niet hoog gespannen als het om zonnig weer gaat.

Kitzsteinhorn

Toch waren we verrast dat we op de gletsjer net boven de bewolking (mist) uitkwamen. We zagen wel dat de bewolking steeds verder omhoog kroop en uiteindelijk kwam de mist zohoog dat we besloten maar iets eerder weg te gaan.

Maar als het om de kwaliteit sneeuw gaat die is prima helemaal top. Ook is het nog steeds niet erg druk je kunt zo de lift instappen. Dat zal allemaal wel anders zijn als volgende week de Kitzsteinhorn officieel wordt geopend voor het winterseizoen. Het hele weekend is het feest. Op de gletsjer kun je ski’s uittesten bij het Alpinecenter. Er zijn DJ’s & Liveacts en nog veel meer. Wil je meer info hebben. Kijk dan even op de website van WOW GLACIERLOVE

en….wellicht zijn we daar wel weer bij ?

PS vrijdag 30 oktober 2015 was het kaiserwetter ….maar daarover morgen meer ?

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht