Nog een klein beetje zon, daarna serieuze regen

Gisteren hebben we in de ochtend nog even kunnen genieten van de zon, maar rond het middaguur trok de bewolking binnen. Aan het einde van de middag regende het op verschillende plekken. Met temperaturen van rond de 20 graden was het nog enigszins te doen. Vandaag is het wat minder mooi. In het westen van Oostenrijk is het ’s ochtends nog steeds bewolkt. Hier en daar kan het zelfs regenen. Het oosten van Oostenrijk begint de dag met zon, maar al snel zal bewolking binnen trekken. Aan de noordkant van de alpen zullen in de loop van de dag ook onweersbuien kunnen vormen. Het wordt tussen de 21 en 26 graden.

Maandag kan het op verschillende plaatsen in de ochtend mistig zijn. Op verschillende plaatsen kan de zon nog een beetje doorkomen, maar dat zal van korte duur zijn. In het zuiden zal het beginnen met regenen en in de loop van de dag zal de neerslag zich verder over Oostenrijk verspreiden. Vooral tegen de avond zal het op veel plekken gaan regenen. Het kan 18 tot 26 graden worden. Dinsdag wordt het zeer regenachtig, maar ook is er kans op sneeuw in de bergen. ’s Avonds kan de sneeuwgrens zelfs zakken tot 1800 meter. Het zal in het westen rond de 15 graden in het dal zijn, in het oosten kan het 22 graden worden. Ook woensdag is regen te verwachten. Donderdag kan de zon weer terug zijn.

Alpen Reizen

Instagram Banner

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht