Klein dipje maar de zon komt richting weekend terug!

Klein dipje maar de zon komt richting weekend terug!

Door de zon zal het vandaag toch wel warm worden, we kunnen een paar uur de zon zien. De dag zal beginnen met wat mist of hoge mist. In de loop van de ochtend zullen er echter een aantal wolkenvelden ontstaan en neemt de kans op enkele regenbuien en onweersbuien toe. Er waait een matige tot stevige wind vanuit het westen tot zuiden. De temperaturen zullen stijgen naar 12 tot 20 graden op 2000 meter ligt dit tussen de 1 tot 4 graden.

Morgen trekt een koufront vanuit het noorden het land binnen waaruit regen en sneeuw kan vallen, de sneeuwgrens ligt tussen de 1300 en 1800 meter. Vanaf de middag zal vanuit het noorden het weer gaan kalmeren en zal het bij een korte winterse speldenprik blijven. In de namiddag zal het in veel gebieden weer droog zijn. Alleen in de noordelijke streken zullen dichte bewolking en af en toe een bui nog enige tijd aan kunnen houden. De wind zal matig zijn, gedeeltelijk krachtig uit het westen wanneer de storing passeert. De temperaturen in de vroege ochtend zullen schommelen tussen 0 en 8 graden, de dagelijkse maxima tussen 9 en 19 graden.

Richting het weekend en in het weekend meer zon maar niet onbewolkt en zal de temperatuur rond de 18 graden liggen.

Hoe alles richting en na het weekend gaat verlopen morgen meer.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...