Klein Rondje Scheffau en Brixen 23 februari 2023

Scheffau Aualm Sudbahn sud piste

Klein Rondje Scheffau en Brixen 23 februari 2023

Vandaag voor ons weer de eerste dag op de ski’s voordat de tweede Krokusweek gaat beginnen. We wilden de files voor zijn zeg maar. Dat is gelukt. Maar ook wilde we gelijk een kijkje nemen op de pistes. Dan blijven we natuurlijk ook dichtbij huis.

Dit keer naar Scheffau am Wilden Kaiser gegaan en Brixen im Thale. De foto die je hierboven ziet is gemaakt van een noordhelling en daar ligt echt heel veel sneeuw… Je kijkt op de Sudafdaling van Scheffau en daar kun je duidelijk zien dat naast de pistes niet veel sneeuw meer ligt. Maar…. sneeuw is onderweg en deze is voor de 2e krokusweek hard nodig voor de lager gelegengebieden. We hebben het dan met name over de gebieden beneden de 2000 meter.

De sneeuw zien we met genoegen tegemoet maar we zullen zeker volgende week ook weer eens een gletsjer bezoeken. Dan zal de kou wellicht ook wel een rol gaan spelen want het zou behoorlijk gaan vriezen. Lees anders het laatste weerbericht nog maar eens door.

Hieronder de video update die we toch nog in elkaar hebben gezet.

Ook waren we live op facebook te zien.

 

Scheffau am Wildenkaiser Aualm Sudalm

Zinsberg Brixen im Thale

Hohe Salve met kleine lawines

Hohe Salve met kleine lawines

Brixen im Thale Hoch Brixen

skioutlet 2022 grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Cityhouse Flipside Groot Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...