Klein Wintersport geeft Slijp- en Wax Clinics in Utrecht

Klein Waxclinic november 2018

Klein Wintersport geeft 10 november en 24 november 2018 opnieuw slijp- en wax clinics in Utrecht en jij kan er bij zijn!

De clinic voor beginners vinden plaats in het grootste indoor skicentrum, SnowSportCenter Utrecht. Aanmelden kan via het e-mailadres info@kleinwintersport.nl o.v.v. ”Clinic 10 nov” of ”Clinic 24 nov”.

Wat maakt de clinics zo uniek? Gedurende 2,5 á 3 uur krijg je uitleg van A tot Z maar ga je het grootste gedeelte zelf aan de slag onder deskundige begeleiding. De groepsgrootte is maximaal 10 personen. Er zijn meerdere werkplekken en er zijn vele tools uit te proberen van de topmerken als Holmenkol, Swix, Toko en RedCreek. Klein Wintersport onderscheidt zich daarmee nadrukkelijk in de markt.

Inmiddels bestaat het bedrijf alweer 5 jaar. En met succes! Pakketten worden binnen de Benelux en Duitsland verstuurd. Klein Wintersport kent geen beperkingen. Niels, de eigenaar neemt je mee in alle facetten om de fijne kneepjes van het slijpen en waxen te leren. Ook is er een mogelijkheid tot koop van diverse spullen met extra leuke kortingen.

Ook kunnen we jullie alvast meedelen dat er nog een gevorderde/race clinic (in samenspraak met Holmenkol) gaat komen. Wanneer dat is laten we nog weten.

Onder een korte impressie en meer info vind je terug op de website www.kleinwintersport.nl.

(Klein Wintersport is een dochteronderneming van Skiservice Leidsche Rijn)

Klein Wintersport

Klein wintersport

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...