Knödelslalom in St Johann in Tirol

St Johann in Tirol december 2021

foto@ Kitzbüheler Alpen St. Johann in Tirol

Knödelslalom in St Johann in Tirol

Knödelfans opgelet! Skiën en genieten samen met knödels eten dat kan natuurlijk het hele winterseizoen maar in St Johann in Tirol is er een speciale actie tot en met 30 januari 2022. Tijdens deze periode krijg je van de Bergbahnen St. Johann in Tirol in samenwerking met de deelnemende hutten en restaurants bij aankoop van een dagskipas twee heerlijke knödelspecialiteiten gratis. Deze knödels kun je krijgen in 7 verschillende hutten. Je kunt dus zelf kiezen waar je deze gaat eten.

Je knödelvoucher ontvang je bij aankoop van je skipas direct aan de kassa van de bergbahn. Kies dan eenvoudig in het overzicht welke knödel je het lekkerst vindt, bezoek de betreffende hut en wissel daar de voucher in voor twee knödels.

Deelnemende hutten zijn: Harschbichlalm, Angerer Alm, Pointenhof, Rockbar, Müllneralm, Schöne Aussicht / s’Liftradl.

Hieronder het kaartje waar de hutten zich bevinden.

St Johann in Tirol Knödel Slalom

Mocht er iemand zijn die aan deze Knödelslalom meedoet. Wij zijn best benieuwd. Stuur je een bericht en wat foto’s in en we plaatsen het hier.

Spinat knödel

St Johann in Tirol Banner Winter 1000x600

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

In2sportbrands Winter banner Groot

WERKZE OOSTENRIJK grote banner 900 600

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht