Koasalauf St Johann in Tirol

Het Koasalaufweekend in St Johann in Tirol staat op het punt van beginnen.  Wat is nu de Koasalauf? Het is het grootste langlauf event in Oostenrijk. Circa 2000 deelnemers vanuit 20 landen doen mee.

Programma zaterdag 10 februari 2018

Start en Finish is in het Koasastadion van St Johann in Tirol. Er staan 2 afstanden op het programma en dat zijn de 28 en 50 kilometer. Ook dient er met de klassieke stijl gelanglauft te worden.

Mini Koasalauf

Voor de jeugd is er ook een mini koasalauf. De lengte van het parcours is 2-4 km. Kinderen kunnen meedoen die geboren zijn tussen 2003 en 2010. Ook is er een Mini Koasalauf. Dat is zeker leuk om te zien. De oudste deelnemer komt uit het jaar 2011 en dat is dus erg jong. De afstand is hier ook speciaal voor aangepast. Lengte van het parcours is 800 m.

Zondag 11 februari 2018 staan er ook nog wedstrijden op het programma. Dit is dan niet de klassieke stijl maar Skating. Ook hier zijn de afstanden 28 en 50 kilometer.

Meer Informatie, klik HIER.

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht