Koe valt aan in Ehrwald

koeien

We hebben er al eens eerder over geschreven (De 10 regels op de Alpenweide) Dit gaat voornamelijk over hoe je je zou moeten gedragen op de Alpenweide en als er koeien in de buurt zijn.

Een Duits paar is bij een wandeltocht in het mooie gebied van Ehrwald door een koe aangevallen. Of zij de regels niet in acht hebben genomen is niet bekend. Afgelopen zondagmiddag wandelde de vrouw (78) en de man (77) van de parkeerplaats van de Almbahn richting de Ehrwalderalm. Vervolgens liepen ze richting de Almsee waar op een afstand een koe stond. Ze zouden zeker afstanden hebben gehouden maar toch ging het mis. Plots ging de koe op de mensen af.

De 77-jarige man stond voor zijn vrouw en probeerde de koe met schreeuwen en gebaren weg te jagen. De koe ging vervolgens gewoon door en duwde het echtpaar op de grond. De vrouw liep een hoofdwond op en raakte geblesseerd aan de elleboog. De man bleef ongedeerd.

Het blijft altijd uitkijken op de alm.

Maar je kunt ook genieten de komende tijd van de diverse koeien die de alm afkomen. Almabtrieb is deze maand weer prominent aanwezig op de kalender. Klik op HIER voor een overzicht.

 

Koeien

Koeien Grensbewaking in Oostenrijk opgeschroefd

Bron: Krone Zeitung

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht