Koeler en kans op neerslag richting het weekend

Hintersteinersee

Hintersteinersee Vrienden van FANtastisch Oostenrijk Facebook ©Karin-Henk van de Kamer-Zweep

Koeler en kans op neerslag richting het weekend

Langzaam gaan we richting een ander mooie jaargetijde namelijk de herfst, de bladeren verkleuren en dat levert weer mooie plaatjes op. De stap richting de herfst begint vandaag met mist en een zuidoost to zuidelijke stroming met waarbij de zon zich af en toe laat zien. Toch wordt het warm met temperaturen die  stijgen naar 22 tot 30 graden. Een enkele bui of onweersbui is vanaf de middag mogelijk. Op 2000 meter wordt het niet warmer dan 15 graden.

Koeler neerslag

Morgen is vooral in het oosten en zuidoosten een kans op veel wind maar ook hier is het nog steeds warm. Het is een dag met een afwisseling van wolken en zon en droog zal het ook niet blijven. In de middag kunnen in de bergen de eerste buien vallen dat zich zal uitbreiden richting het zuiden. De neerslag zal het zuidoosten pas in de avond bereiken. Het maximum ligt vandaag tussen de 19 in het westen tot 30 graden in het oosten. Op 2000 meter ligt het maximum tussen de 9 en 15 graden.

Koeler neerslag

Verdere trend

Kijkend richting het weekend zal de temperatuur verder dalen dankzij koelere lucht dat vanuit het oosten en zuidoosten het land binnen komt. Ook zal de kans op neerslag verder stijgen waarbij op zondag een front met zware neerslag vanuit Zwitserland het land binnenkomt. Het maximum zal liggen tussen de 13 en 24 graden, de 13 graden zal zondag gehaald worden in het westen.

Hoe alles zal gaan verlopen morgen meer.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Cityhouse Flipside Groot Banner

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Ski Outlet Logo

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...