Koeler en met meer neerslag

Koeler en met meer neerslag

De warmte zal gaan verdwijnen en zoals het er nu uitziet na het weekend  voorlopig geen dagen meer met temperaturen boven de 30 graden.

Van een koelere dag is vandaag nog geen sprake van, het wordt nog behoorlijk warm en benauwd met een maximum tussen de 24 en 30 graden. De meeste zonneschijn is te zien in Tirol en Vorarlberg, in het midden van het land zal er in de loop van de dag een lokale regen- of onweersbui vallen. De wind is matig en komt uit het oosten tot noordoosten.

Pluim Wenen inclusief neerslagkansen.

Morgen is het nog warm met een maximum tussen de 25 en 30 graden en weer behoorlijke benauwd. In Salzburgerland, Neder-Oostenrijk, Opper-Oostenrijk, Karinthië en Stiermarken houden we het niet droog, hier kunnen soms heftige regen- en onweersbuien vallen. Elders zal het droog blijven maar niet geheel onbewolkt. Dit alles met een lichte tot matige wind.

Pluim Innsbruck inclusief neerslagkansen.

Weekend

Zaterdag is het warm schijnt de zon maar zal het niet droog blijven en dat allemaal met een maximum tussen de 21 en 28 graden. In de loop van de dag nemen de kans op buien en onweer in grote delen van Oostenrijk toe. De wind is zwak tot matig. Zondag is het een mix van zon en kans op regen- of onweersbui die soms zwaar kunnen zijn. Maximum ligt tussen de 21 en 27 graden.

Hoe het weer na het weekend zal worden morgen meer.

De groeten,

Reserveweermen Michel

Weersverwachting per streek:Chalet.nl grote banner 900-600

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...