Kölnbreinsperre zeker een bezoek waard

Kölnbreinsperre

Kölnbreinsperre zeker een bezoek waard

“Tijdens onze trip naar Gmünd Karinthië waar we al eerder een bezoek brachten aan het Porsche Museum stond ook de  Kölnbreinsperre op het programma. De weg er naar toe is een bezienswaardigheid.

De 14,4 km lange toegangsweg is speciaal aangelegd voor de bouw van de dam, twee jaar heeft men er over gedaan en je klimt van 911 naar 1933 meter. Onderweg is het uitzicht geweldig, mooie uitzichtpunten, watervallen en tunnels en er is er zelfs 1 met een heuse haarspeld bocht.

De dam, aangelegd van 1973-1979 is 626 meter lang en ruim 200 meter hoog er is destijds meer dan 2.000.000 kubieke meter beton verwerkt. Lleuk detail is het uitzicht platform met een plateau van glas en roosters waardoor je 200 meter in de afgrond kijkt.

Ben je in de buurt dan is een bezoek aan deze dam zeker de moeite waard.

Groeten Frans”

Frans weer bedankt voor je bijdrage.

Kölnbreinsperre

Kölnbreinsperre

Kölnbreinsperre

Kölnbreinsperre

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×