Komende dagen mild

Skijuwel Wildschönau

Komende dagen mild

Komende week wordt het een week met regen, sneeuw, zon maar ook iets milde temperaturen.

Vandaag begint de dag lokaal met mist, elders zal de zon te zien zijn. Het zal overwegend droog worden met de meeste kans op zon in het oosten en zuidoosten.
De wind is krachtig eerst uit het westen later draaiend naar het noorden tot oosten. Maximum temperatuur ligt tussen de -2 en 5 graden.

Morgen een dag met veel wolken, maar de zon kan zich ook even laten zien. In de loop van de dag zal het vanuit het westen gaan regenen of sneeuwen. In de loop van de dag zal de sneeuwgrens stijgen tussen de 500 en de 2500 meter.
De neerslag die valt zou als ijzel kunnen vallen, oppassen voor gladheid dus. Er waait een stormachtige wind vanuit het zuidwesten tot zuiden. Maximum ligt vandaag tussen de -1 en 9 graden.

Verdere trend

Donderdag begint met regen, ijzel of sneeuw met een sneeuwgrens tussen de 1300 en 1900 meter. In de loop van de dag klaart het op en zal de zon te zien zijn.  Later in de middag trekt er een volgende front het land over wat regen en sneeuw brengt, de sneeuwgrens daalt snel tot onder de 1000 meter.

Het wordt met 3 tot 12 graden een milde dag met een krachtige tot stormachtige wind uit het westen tot noorden.

Vrijdag zal het wat koeler verlopen met in het begin van de dag veel bewolking met sneeuw. De sneeuwgrens ligt onder de 300 meter.  Er waait een krachtige tot stormachtige wind uit het westen draaiend naar het noorden. De temperaturen bereiken een maximum tussen de -6 tot 4 graden.

Hoe het weekend eruit zal gaan zien, morgen weer meer weer uit Oostenrijk.

De groeten,
Reserveweerman Michel

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×