Komende dagen over het algemeen heerlijk vakantieweer

weerbericht herfst

Komende dagen over het algemeen heerlijk vakantieweer

Donderdag, afkoeling van rond de 5 graden en extreem wisselend. Steeds weer komen er wolken, buien en onweersbuien, die heftig kunnen zijn.  In de ochtend regent het hevig van Kufstein via Salzburg, Linz en St. Pölten naar het Weinviertel. En zelfs overdag blijft het meestal bewolkt en nat aan de noordrand van de Alpen, van het Unterinntal tot aan Niederösterrreich. Al met al verloopt het redelijk vochtig. In het uiterste westen, het noorden en zuiden komt de zon echter langer door.

Er staat een redelijke harde wind die van west naar noord draait. In het oosten worden snelheden gemeten van 50 tot 60 km per uur. De maximum tempraturen liggen tussen de 16 en 24 graden. In Vorarlberg, Marchfeld, Burgenland en in het zuidoosten van Stiermarken tot 25 á 26 graden. Op 2000 meter hoogte is het 9 tot 12 graden.

Vrijdag, zonnig in heel Oostenrijk. De dag kan beginnen met mistvelden en ook zullen er een paar wolken zijn in het westen en zuiden. Matige tot stevige noorden- tot oostenwind. Verdere afkoeling in de oostelijke helft van Oostenrijk. De temperaturen bereiken hier meestal maar 14 tot 21 graden. Van Vorarlberg tot Oberkärnten blijft het warm met maximumtemperaturen van 22 tot 26 graden. Op 2000 meter 11 tot 14 graden.

Skicircus Openingweekend 2015 2016

Wie kijkt hier al naar uit?

Het weekend

Zaterdag overwegend zonnig. In het westen nog een paar wolkenvelden en af ​​en toe een onweersbui. Maar meestal ook hier droog. In het zuiden start de dag wellicht met mist. In het oosten waait een stevige zuidoostenwind. De maximum temperaturen liggen tussen de 17 graden in het zuiden en 27 graden in het westen.

Zondag gedeeltelijk bewolkt. De meeste zon vinden we in het oosten. Enkele onweersbuien zullen vallen in het westen. Temperaturen van 18 tot 27 graden en in het westen vinden we dan de hoogte waarden terug.

Maandag warm en overwegend zonnig. Van Vorarlberg tot het Salzkammergut  en tot Oberkärnten zijn er ook grotere stapelwolken en dit kan betekenen dat er buien en onweersbuien gaan ontstaan. Maximum temperaturen 20 tot 26 graden.

Al met al de komende dagen weer goed vakantieweer, zeker om dingen te ondernemen. BV huur eens een e-bike. Lees anders nog even het verhaal van Harold en Annemiek.

Morgenochtend weer een nieuw weerbericht.

 

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We proberen te regelen dat jullie deze ook kunnen bestellen binnenkort voor de komende wintersport

Weer Oostenrijk 17 sept 2020

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...