Komende dagen sneeuw op het programma

sneeuw Saalbach Hinterglemm

Saalbach Hinterglemm 04-12-2021 panorama webcam ©Saalbach.com

Komende dagen sneeuw op het programma. De winter in Oostenrijk begint goed er ligt al een mooie laag en er komt nog meer bij.

De winter in Oostenrijk moet nog beginnen, wij waren in november al verwent met heerlijke pistes en voldoende sneeuw. De afgelopen week is er veel gevallen en de komende week zal er het nodige aan neerslag bij vallen.

Vandaag hebben we nog te maken met een overblijfsel van een koufront, de sneeuwgrens zal tussen de 300 en 800 meter liggen. Het wordt een bewolkte dag met het nodige aan regen en veel sneeuw. De maximale middagtemperaturen liggen tussen -2 en +6 graden.

Sneeuwval zondag

Ook morgen is het over het algemeen bewolkt waaruit neerslag kan vallen met een sneeuwgrens dat onder de 300 meter ligt. In de ochtend vallen er enkele sneeuwbuien, met name in het zuiden en het westen kan de zon zich laten zien. Maximum ligt vandaag tussen de 0 en 5 graden.

Verdere trend

Dinsdag begint het droog en zonnig in het noorden en oosten. In de ochtend trekt vanuit het westen bewolking het land binnen waaruit neerslag kan vallen. Sneeuwgrens ligt tussen de 300 en 800 meter. In de loop van de middag zal ook in het westen de zon te zien zijn. Maximum ligt tussen de -10 en 0 graden.

Woensdag veel zon in het oosten en zuidoosten in het westen zal in de loop van de ochtend bewolking het land binnen trekken waaruit neerslag zal vallen. Uiteindelijk zal de neerslag ook het oosten bereiken, verwachting is dat dit pas in de middag gebeurd. Sneeuwgrens ligt tussen de 500 en 1000 meter. Maximum ligt tussen de -13 en 0 graden.

Hoe het verder gaat verlopen morgen meer in ons weerbericht.

De groeten,

Reserveweerman Michel

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...