Komende dagen warm, zonnig met kans op regen

Saalbach 8 septembe
Saalbach gistermiddag

Komende dagen warm, meer zon met kans op regen. De nazomer blijft aan zet maar of dit na het weekend nog zo blijft?

Na een bijna heldere nacht begint het vandaag met zon, alleen in sommige alpendalen zal de mist of hoge mist langer aanhouden. Het wordt een prachtige nazomer dag met temperaturen stijgend naar 21 tot 29 graden. Ook op 2000 meter wordt het warm met temperaturen tussen de 14 en 18 graden. In Tirol zal het ’t warmst worden dit kan gevolg hebben waarbij korte onweersbuien niet uit te sluiten zijn.
Morgen blijft het warm en schijnt de zon, in de ochtend kunnen lokaal  enkele mistvelden voorkomen maar die lossen snel op. Overdag heerst aanvankelijk de zon maar in de middag zullen er meer wolken vormen waar vooral in Oost-Tirol enkele regenbuien uit voortkomen. De temperaturen bereiken een maximum van 20 tot 28 graden, op 2000 meter wordt het 9 tot 15 graden.

Vrijdag is het nog steeds warm met veel zon maar ook ook mist, hoge mist en wolkenvelden. In Vorarlberg, Tirol en Salzburgerland kunnen in de middag een paar buien en onweersbuien vallen. In het grootste deel van Oostenrijk blijft het echter droog. De temperaturen stijgen dan naar 20 tot 27 graden.

Verdere trend

Het weekend zal warm verlopen maar regen- en onweersbuien zijn niet uit te sluiten. Beide dagen zal de zon veel schijnen en wordt het weer warm, de temperaturen zullen tussen de 20 en 29 graden liggen. Of het na het weekend ook mooi blijft? Meer daarover in onze volgende weerberichten.

weerbericht

De groeten,

Reserveweerman Michel

Weerstation.

Sinds juli 2019 heeft FANtastisch Oostenrijk haar eigen weerstation, deze bevind zich bij ons thuisbasis in Brixen im Thale. De gegevens van ons weerstation zijn hier in te zien, ook kan men van alles terug vinden.

Weerstation FANtastisch Oostenrijk live

Turner Banner

 

Solden grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

CMP Grote Banner 2020

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...