Komende dagen zacht en vrijwel droog

Saalbach Hinterglemm

Voorlopig zullen we dit soort plaatjes niet zien.

De komende dagen is het zacht en vrijwel droog, en dat zal ook niet snel gaan veranderen. De winter lijkt nog ver weg.

Na een frisse nacht kunnen we vandaag verspreid over het land mistvelden voorkomen waarbij in sommige dalen dichte mist. Ook kunnen er op plekken wat motregenen gaan vallen. Toch is het niet overal slecht weer ook de zon kan zich laten zien, op die plekken waar de zon schijnt stijgt de temperatuur tot 13 graden. Op plekken in de mist en bewolking zal dit tussen de 2 en 9 graden liggen, en op 2000 meter tussen de 2 en 5 graden.

zachtMorgen alleen in de ochtend nog mist die in de loop van de middag zal verdwijnen, als de mist opgetrokken is zal de zon zich veelvuldig laten zien. Maar ook kunnen er een paar wolken voorbij trekken. Het zal door de zon wat warmer worden met maximale temperaturen tussen de 6 en 15 graden waarbij in het westen de hoogste temperaturen worden gemeten. Op 2000 meter wordt het rond de 3 graden.

Vrijdag is het weer een mix van zon en wolken maar ook kan er mist voorkomen, ook is er kans op een bui. Temperatuur is gelijk aan die van gisteren, maximum ligt tussen de 6 en 15 graden.

Weekend

In het weekend zal er niet veel veranderen het is weer een mix van zon, wolken, mist met een kans op een bui. Ook qua temperaturen verandert er niet veel, op beide dagen ligt het kwik tussen de 3 en 15 graden.

Of dit na het weekend gaat veranderen daar lijkt het voorlopig niet op, maar meer hierover morgen wellicht.

zacht

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn op dit moment uitverkocht maar er komt een nieuwe zending aan. Als alles goed gaat hebben we ze weer na 16 november 2020 binnen. Wil je een bericht krijgen van ons en ook bestellen, ga dan naar het bericht waar je de buffy zogenaamd kunt pre-orden.

Laat daar je e-mailadres achter en je krijgt van ons een bericht met een link zodat je meteen jouw buffy(s) kunt bestellen. Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar het buitenland dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht